- Bewaar

- Bewaar
Wrap met rijstsalade en cornkipsticks
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Rudisbourg' A.C. Alsace Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kan enkele uren vooraf
-
Kook het zakje rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij de ijsbergsla in reepjes.
-
Schil de komkommer. Snij in de lengte in 4 en vervolgens in kleine stukjes.
-
Snij de radijsjes in schijfjes.
-
Laat de ananasstukjes en de maïs uitlekken.
-
Meng de rijst met de ijsbergsla, de komkommer, de radijsjes, de ananas, de maïs en 6 eetl. cocktailsaus. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Bak de bevroren cornkipsticks gedurende 4 min. in de frituurpan op 170 °C.
-
Smeer op elke wrap 1/2 eetl. cocktailsaus.
-
Leg vervolgens in het midden van de wrap (over de hele lengte) de rijstsalade en daarbovenop een cornkipstick.
-
Rol de wrap dicht en snij in 2.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Rudisbourg' A.C. Alsace Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kan enkele uren vooraf
-
Kook het zakje rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij de ijsbergsla in reepjes.
-
Schil de komkommer. Snij in de lengte in 4 en vervolgens in kleine stukjes.
-
Snij de radijsjes in schijfjes.
-
Laat de ananasstukjes en de maïs uitlekken.
-
Meng de rijst met de ijsbergsla, de komkommer, de radijsjes, de ananas, de maïs en 6 eetl. cocktailsaus. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Bak de bevroren cornkipsticks gedurende 4 min. in de frituurpan op 170 °C.
-
Smeer op elke wrap 1/2 eetl. cocktailsaus.
-
Leg vervolgens in het midden van de wrap (over de hele lengte) de rijstsalade en daarbovenop een cornkipstick.
-
Rol de wrap dicht en snij in 2.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Rudisbourg' A.C. Alsace Caves de Bennwihr