Wrap met rijstsalade en cornkipsticks
Wrap met rijstsalade en cornkipsticks

Wrap met rijstsalade en cornkipsticks

Hoofdgerecht
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 15.8 g
Koolhydraat 44 g
Eiwit 12.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kan enkele uren vooraf
  3. Kook het zakje rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  4. Snij de ijsbergsla in reepjes.

  5. Schil de komkommer. Snij in de lengte in 4 en vervolgens in kleine stukjes.

  6. Snij de radijsjes in schijfjes.

  7. Laat de ananasstukjes en de maïs uitlekken.

  8. Meng de rijst met de ijsbergsla, de komkommer, de radijsjes, de ananas, de maïs en 6 eetl. cocktailsaus. Zet koel weg.

  9. Bereiding:
  10. Bak de bevroren cornkipsticks gedurende 4 min. in de frituurpan op 170 °C.

  11. Smeer op elke wrap 1/2 eetl. cocktailsaus.

  12. Leg vervolgens in het midden van de wrap (over de hele lengte) de rijstsalade en daarbovenop een cornkipstick.

  13. Rol de wrap dicht en snij in 2.

  14. Afwerking:
  15. Dien onmiddellijk op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kan enkele uren vooraf
  3. Kook het zakje rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  4. Snij de ijsbergsla in reepjes.

  5. Schil de komkommer. Snij in de lengte in 4 en vervolgens in kleine stukjes.

  6. Snij de radijsjes in schijfjes.

  7. Laat de ananasstukjes en de maïs uitlekken.

  8. Meng de rijst met de ijsbergsla, de komkommer, de radijsjes, de ananas, de maïs en 6 eetl. cocktailsaus. Zet koel weg.

  9. Bereiding:
  10. Bak de bevroren cornkipsticks gedurende 4 min. in de frituurpan op 170 °C.

  11. Smeer op elke wrap 1/2 eetl. cocktailsaus.

  12. Leg vervolgens in het midden van de wrap (over de hele lengte) de rijstsalade en daarbovenop een cornkipstick.

  13. Rol de wrap dicht en snij in 2.

  14. Afwerking:
  15. Dien onmiddellijk op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 366 kcal
Vet 15.8 g
Koolhydraat 44 g
Eiwit 12.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Pinot Gris 'Rudisbourg' A.C. Alsace Caves de Bennwihr

Bekijk het recept digitaal