Wrap Pepito
Wrap Pepito

Wrap Pepito

20 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 658 kcal
Vet 30.3 g
Koolhydraat 69.1 g
Eiwit 33.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (20 min.)
  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalkoenensneden gedurende ± 5 min. langs elke kant. Kruid naar smaak met de kippenkruiden. Laat afkoelen en snij in fijne reepjes.

  3. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en doe in een maatbeker. Mix met de kruidenkaas tot een gladde massa.

  4. Snij de tomaat in fijne schijven.

  5. Besmeer de wraps met het avocadomengsel.

  6. Verdeel er de kalkoenenreepjes over en de schijfjes tomaat.

  7. Rol de wraps strak op en steek eventueel vast met prikkers. Snij schuin middendoor.

Tip

Om tijd te winnen kan u diepgevroren wokreepjes gevogelte gebruiken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (20 min.)
  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalkoenensneden gedurende ± 5 min. langs elke kant. Kruid naar smaak met de kippenkruiden. Laat afkoelen en snij in fijne reepjes.

  3. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en doe in een maatbeker. Mix met de kruidenkaas tot een gladde massa.

  4. Snij de tomaat in fijne schijven.

  5. Besmeer de wraps met het avocadomengsel.

  6. Verdeel er de kalkoenenreepjes over en de schijfjes tomaat.

  7. Rol de wraps strak op en steek eventueel vast met prikkers. Snij schuin middendoor.

Tip

Om tijd te winnen kan u diepgevroren wokreepjes gevogelte gebruiken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 658 kcal
Vet 30.3 g
Koolhydraat 69.1 g
Eiwit 33.1 g

Bekijk het recept digitaal