- Bewaar

- Bewaar
Wrap Pepito
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
(20 min.)
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalkoenensneden gedurende ± 5 min. langs elke kant. Kruid naar smaak met de kippenkruiden. Laat afkoelen en snij in fijne reepjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en doe in een maatbeker. Mix met de kruidenkaas tot een gladde massa.
-
Snij de tomaat in fijne schijven.
-
Besmeer de wraps met het avocadomengsel.
-
Verdeel er de kalkoenenreepjes over en de schijfjes tomaat.
-
Rol de wraps strak op en steek eventueel vast met prikkers. Snij schuin middendoor.
Om tijd te winnen kan u diepgevroren wokreepjes gevogelte gebruiken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
(20 min.)
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kalkoenensneden gedurende ± 5 min. langs elke kant. Kruid naar smaak met de kippenkruiden. Laat afkoelen en snij in fijne reepjes.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en doe in een maatbeker. Mix met de kruidenkaas tot een gladde massa.
-
Snij de tomaat in fijne schijven.
-
Besmeer de wraps met het avocadomengsel.
-
Verdeel er de kalkoenenreepjes over en de schijfjes tomaat.
-
Rol de wraps strak op en steek eventueel vast met prikkers. Snij schuin middendoor.
Om tijd te winnen kan u diepgevroren wokreepjes gevogelte gebruiken.