Yoghurtijsje met rood fruit en granola
- Bewaar

- Bewaar
Yoghurtijsje met rood fruit en granola
20 min.
Dessert
6 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
393 kj
Energie
94 kcal
Vet
4.2 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraat
11.3 g
Suiker
10.6 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
2.3 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
20 min. + 3 u. in de diepvries
-
Meng de yoghurt met de honing. Mix het rood fruit.
-
Vul 6 ijsvormpjes met de yoghurt en druppel er af en toe wat gemixt fruit door, zodat je een swirl krijgt.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne blokje en bedruppel met wat citroensap.
-
Bestrooi de vormpjes met de granola en de appel. Steek er een stokje in en laat 3 u. hard worden in de diepvries.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
20 min. + 3 u. in de diepvries
-
Meng de yoghurt met de honing. Mix het rood fruit.
-
Vul 6 ijsvormpjes met de yoghurt en druppel er af en toe wat gemixt fruit door, zodat je een swirl krijgt.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne blokje en bedruppel met wat citroensap.
-
Bestrooi de vormpjes met de granola en de appel. Steek er een stokje in en laat 3 u. hard worden in de diepvries.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
393 kj
Energie
94 kcal
Vet
4.2 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraat
11.3 g
Suiker
10.6 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
2.3 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?