Yoghurtijsje met rood fruit en granola
Yoghurtijsje met rood fruit en granola

Yoghurtijsje met rood fruit en granola

20 min.
Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 393 kj
Energie 94 kcal
Vet 4.2 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 11.3 g
Suiker 10.6 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 2.3 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + 3 u. in de diepvries
  2. Meng de yoghurt met de honing. Mix het rood fruit.

  3. Vul 6 ijsvormpjes met de yoghurt en druppel er af en toe wat gemixt fruit door, zodat je een swirl krijgt.

  4. Snij de ongeschilde appel in fijne blokje en bedruppel met wat citroensap.

  5. Bestrooi de vormpjes met de granola en de appel. Steek er een stokje in en laat 3 u. hard worden in de diepvries.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + 3 u. in de diepvries
  2. Meng de yoghurt met de honing. Mix het rood fruit.

  3. Vul 6 ijsvormpjes met de yoghurt en druppel er af en toe wat gemixt fruit door, zodat je een swirl krijgt.

  4. Snij de ongeschilde appel in fijne blokje en bedruppel met wat citroensap.

  5. Bestrooi de vormpjes met de granola en de appel. Steek er een stokje in en laat 3 u. hard worden in de diepvries.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 393 kj
Energie 94 kcal
Vet 4.2 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 11.3 g
Suiker 10.6 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 2.3 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal