- Bewaar

- Bewaar
Zalmburger met prinsessenbonen, courgetteblokjes en puree
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie 'Les Lauriers'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zalmburgers 3 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en de courgette 5 min. Voeg de bonen en de Griekse yoghurt toe en warm 1 à 2 min. op. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie 'Les Lauriers'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zalmburgers 3 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en de courgette 5 min. Voeg de bonen en de Griekse yoghurt toe en warm 1 à 2 min. op. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie 'Les Lauriers'