- Bewaar

- Bewaar
Zalmfilet met andijviepuree en gebakken radijzen
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle ‘Prestige' Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken van gelijke grootte. Kook 20 min. gaar in een grote kookpot met lichtgezouten water.
-
Snij intussen de andijvie in dunne reepjes en snij de radijzen in 2. Pluk de blaadjes van de rozemarijn.
-
Voeg de andijvie en de diepgevroren sjalot de laatste 5 min. van de kooktijd toe aan de aardappelen. Giet af en plet met een pureestamper. Voeg 1/4 van de margarine toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt 1/4 van de margarine in een kookpot en bak de radijzen 5 min. Kruid met de blaadjes rozemarijn, peper en zout.
-
Smelt intussen de rest van de margarine in een pan en bak de zalm 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de puree, de radijzen en de zalm over de borden.
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle ‘Prestige' Bier Postel Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken van gelijke grootte. Kook 20 min. gaar in een grote kookpot met lichtgezouten water.
-
Snij intussen de andijvie in dunne reepjes en snij de radijzen in 2. Pluk de blaadjes van de rozemarijn.
-
Voeg de andijvie en de diepgevroren sjalot de laatste 5 min. van de kooktijd toe aan de aardappelen. Giet af en plet met een pureestamper. Voeg 1/4 van de margarine toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt 1/4 van de margarine in een kookpot en bak de radijzen 5 min. Kruid met de blaadjes rozemarijn, peper en zout.
-
Smelt intussen de rest van de margarine in een pan en bak de zalm 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de puree, de radijzen en de zalm over de borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle ‘Prestige' Bier Postel Tripel Blond abdijbier