- Bewaar

- Bewaar
Zalmpakketjes met duo van asperges
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Riesling 'Tradition' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de groene aspergepunten.
-
Snij de geschilde witte asperges in 2.
-
Kook de witte asperges ± 10 min. in lichtgezouten water, afhankelijk van de dikte.
-
Kook de groene aspergepunten 7 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper intussen het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de olie met de azijn, de honing, de mosterd en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Snij grote sneetjes gerookte zalm middendoor. Wikkel telkens 2 stukken asperge in een sneetje gerookte zalm.
-
Schik de pakketjes naast elkaar op een schaal en besprenkel met de dressing. Verdeel er de preischeuten over.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Riesling 'Tradition' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de groene aspergepunten.
-
Snij de geschilde witte asperges in 2.
-
Kook de witte asperges ± 10 min. in lichtgezouten water, afhankelijk van de dikte.
-
Kook de groene aspergepunten 7 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper intussen het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de olie met de azijn, de honing, de mosterd en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Snij grote sneetjes gerookte zalm middendoor. Wikkel telkens 2 stukken asperge in een sneetje gerookte zalm.
-
Schik de pakketjes naast elkaar op een schaal en besprenkel met de dressing. Verdeel er de preischeuten over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Riesling 'Tradition' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr