Zalmspiesje met appel en zachte kaas
Zalmspiesje met appel en zachte kaas

Zalmspiesje met appel en zachte kaas

15 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 74 kcal
Vet 4.9 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 5.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij elk sneetje gerookte zalm in 4 reepjes. Snij de kaas in 10 blokjes.

  3. Snij de ongeschilde appel in 20 partjes en besprenkel met de balsamicocrème.

  4. Rol de reepjes gerookte zalm op. Steek telkens 1 zalmrolletje, 1 partje appel, 1 blokje kaas, opnieuw 1 partje appel en 1 zalmrolletje op 10 prikkertjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij elk sneetje gerookte zalm in 4 reepjes. Snij de kaas in 10 blokjes.

  3. Snij de ongeschilde appel in 20 partjes en besprenkel met de balsamicocrème.

  4. Rol de reepjes gerookte zalm op. Steek telkens 1 zalmrolletje, 1 partje appel, 1 blokje kaas, opnieuw 1 partje appel en 1 zalmrolletje op 10 prikkertjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 74 kcal
Vet 4.9 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 5.7 g

Bekijk het recept digitaal