- Bewaar

- Bewaar
Zalmsteaks met kleurige groenten en gerookt spek
Onze drankensuggesties
Wijn Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Michel Torino Torrontés Cafayate - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een brede en ruime kookpan. Doe er de diepgevroren broccolimix in en laat al roerend 2 à 3 min. stoven.
-
Voeg 2 eetl. gerookte spekblokjes toe. Leg er de diepgevroren zalmsteaks bovenop en kruid met peper en zout.
-
Giet er 1 dl droge witte wijn over en laat op een zacht vuur ± 20 min. garen. Tussenin de zalmsteaks eens omdraaien.
-
Haal de zalmsteaks uit de pan. Schep ook de groentemengeling en de spekblokjes eruit, schik rond de vis en hou warm.
-
Giet 1,5 dl kippenbouillon bij het kookvocht. Voeg 1 koffiel. mosterd toe en laat gedurende 2 min. koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Geef er de saus apart bij en serveer met rijst of hertoginnenaardappeltjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Michel Torino Torrontés Cafayate - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een brede en ruime kookpan. Doe er de diepgevroren broccolimix in en laat al roerend 2 à 3 min. stoven.
-
Voeg 2 eetl. gerookte spekblokjes toe. Leg er de diepgevroren zalmsteaks bovenop en kruid met peper en zout.
-
Giet er 1 dl droge witte wijn over en laat op een zacht vuur ± 20 min. garen. Tussenin de zalmsteaks eens omdraaien.
-
Haal de zalmsteaks uit de pan. Schep ook de groentemengeling en de spekblokjes eruit, schik rond de vis en hou warm.
-
Giet 1,5 dl kippenbouillon bij het kookvocht. Voeg 1 koffiel. mosterd toe en laat gedurende 2 min. koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Geef er de saus apart bij en serveer met rijst of hertoginnenaardappeltjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Michel Torino Torrontés Cafayate - Argentinië