- Bewaar

- Bewaar
Zalmtaco's met salade van pompelmoes en rode ui
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de mango en de avocado in blokjes van ± 1 cm en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van ± 1 cm.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Vang het sap op in een schaaltje. Bewaar enkele partjes voor de afwerking.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verwarm de tacokuipjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Voeg intussen 1 à 2 eetl. pompelmoessap, honing, peper en zout toe aan de zure room.
-
Voeg de pompelmoespartjes toe aan de ijsbergsla.
-
Meng de blokjes komkommer, mango en avocado met de rode ui, de helft van de koriander, de rest van het grapefruitsap, peper en zout.
-
Beleg de taco's met ijsbergsla, de mango-avocadosalsa en de zalmreepjes. Werk af met een pompelmoespartje.
-
Afwerking:
-
Werk de taco's af met een toefje zure room, de garnalen en de rest van de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de mango en de avocado in blokjes van ± 1 cm en besprenkel met het limoensap.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van ± 1 cm.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Vang het sap op in een schaaltje. Bewaar enkele partjes voor de afwerking.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verwarm de tacokuipjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Voeg intussen 1 à 2 eetl. pompelmoessap, honing, peper en zout toe aan de zure room.
-
Voeg de pompelmoespartjes toe aan de ijsbergsla.
-
Meng de blokjes komkommer, mango en avocado met de rode ui, de helft van de koriander, de rest van het grapefruitsap, peper en zout.
-
Beleg de taco's met ijsbergsla, de mango-avocadosalsa en de zalmreepjes. Werk af met een pompelmoespartje.
-
Afwerking:
-
Werk de taco's af met een toefje zure room, de garnalen en de rest van de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Gardian `Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers