- Bewaar

- Bewaar
Zalmtartaar met madame loïk
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de radijzen in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Snij de appel in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de halve komkommer in 2, ontpit ze en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de halve sjalot, de peterselie en de helft van de dille.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit) en pers hem daarna.
-
Bak de ciabatta af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Meng alle groenten, de sjalot, de appel, de citroenzeste en de gerookte zalmreepjes onder elkaar in een slakom.
-
Roer er de verse kaas, de fijngesnipperde kruiden en het citroensap onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de zalmtartaar over de borden en werk af met een takje dille. Geef er 1 of 2 sneetjes ciabatta bij.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de radijzen in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Snij de appel in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de halve komkommer in 2, ontpit ze en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de halve sjalot, de peterselie en de helft van de dille.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit) en pers hem daarna.
-
Bak de ciabatta af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Meng alle groenten, de sjalot, de appel, de citroenzeste en de gerookte zalmreepjes onder elkaar in een slakom.
-
Roer er de verse kaas, de fijngesnipperde kruiden en het citroensap onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de zalmtartaar over de borden en werk af met een takje dille. Geef er 1 of 2 sneetjes ciabatta bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont