Zalmtoastjes met mierikswortel en kwartelei
- Bewaar

- Bewaar
Zalmtoastjes met mierikswortel en kwartelei
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
79 kcal
Vet
4.7 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraat
2.9 g
Suiker
0.6 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
6 g
Zout
0.5 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. in water. Laat afkoelen en pel. Snij de kwarteleieren in de lengte in 2.
-
Snij de zalm in 12 gelijke stukken, in de vorm van de toastjes.
-
Meng de zure room met de mierikswortelroom en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de zalm over de toastjes en schik er blaadjes rucola en 2 halve kwarteleieren op. Werk af met de mierikswortelroom.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. in water. Laat afkoelen en pel. Snij de kwarteleieren in de lengte in 2.
-
Snij de zalm in 12 gelijke stukken, in de vorm van de toastjes.
-
Meng de zure room met de mierikswortelroom en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de zalm over de toastjes en schik er blaadjes rucola en 2 halve kwarteleieren op. Werk af met de mierikswortelroom.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
79 kcal
Vet
4.7 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraat
2.9 g
Suiker
0.6 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
6 g
Zout
0.5 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?