- Bewaar

- Bewaar
Zeebaars met groene selder en appeltjes in kerriesaus
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `La Burgondie' Cave de Buxy
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de groene selder in blokjes van max. 1 cm.
-
Schil de appelen en snij in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 à 2 min. glazig. Voeg de selder- en appelblokjes toe. Overgiet met de room en kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Laat 15 min. op een zacht vuur stoven.
-
Verwarm ondertussen de diepgevroren puree (instructies: zie verpakking). Roer er de tomatenblokjes onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets ± 5 min. goudbruin op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai de filets voorzichtig om en bak nog ± 2 min. verder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de selder in kerriesaus over de borden en schik er een zeebaarsfilet op. Serveer met de aardappelpuree.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `La Burgondie' Cave de Buxy
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de groene selder in blokjes van max. 1 cm.
-
Schil de appelen en snij in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 à 2 min. glazig. Voeg de selder- en appelblokjes toe. Overgiet met de room en kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Laat 15 min. op een zacht vuur stoven.
-
Verwarm ondertussen de diepgevroren puree (instructies: zie verpakking). Roer er de tomatenblokjes onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets ± 5 min. goudbruin op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai de filets voorzichtig om en bak nog ± 2 min. verder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de selder in kerriesaus over de borden en schik er een zeebaarsfilet op. Serveer met de aardappelpuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `La Burgondie' Cave de Buxy