- Bewaar

- Bewaar
Zeebaars met kerriegroenten en gebakken aardappelen in de schil
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de peterseliewortels en snij in staafjes van 3 bij 1/2 cm.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in de lengte in 4.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de juliennegroenten, het knoflook en de peterseliewortel 5 min. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout en overgiet met de room. Laat nog 5 min. stoven.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de zeebaarsfilets 5 min. op de velkant. Draai om, kruid met peper en zout en laat nog 2 min. verder bakken. Bestrooi hierna met de peterselie.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de aardappelen en bak de aardappelen aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten over de borden en schik er een zeebaarsfilet op. Serveer met de gebakken aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de peterseliewortels en snij in staafjes van 3 bij 1/2 cm.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in de lengte in 4.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de juliennegroenten, het knoflook en de peterseliewortel 5 min. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout en overgiet met de room. Laat nog 5 min. stoven.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de zeebaarsfilets 5 min. op de velkant. Draai om, kruid met peper en zout en laat nog 2 min. verder bakken. Bestrooi hierna met de peterselie.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de aardappelen en bak de aardappelen aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenten over de borden en schik er een zeebaarsfilet op. Serveer met de gebakken aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier