Zeepannetje met koriander
Zeepannetje met koriander

Zeepannetje met koriander

10 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 149 kcal
Vet 4.4 g
Koolhydraat 4.4 g
Eiwit 17.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de sjalot en koriander fijn.

  3. Pers het knoflook.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een kookpan en stoof de sjalot en het knoflook glazig.

  6. Voeg de diepgevroren zeevruchten, de wijn en de cayennepeper toe en laat 3 min. sudderen.

  7. Voeg de fijngesnipperde koriander toe en kruid met peper en zout. Laat 2 min. sudderen en breng op smaak met citroensap.

  8. Afwerking:
  9. Serveer in kleine schaaltjes of op kleine bordjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de sjalot en koriander fijn.

  3. Pers het knoflook.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een kookpan en stoof de sjalot en het knoflook glazig.

  6. Voeg de diepgevroren zeevruchten, de wijn en de cayennepeper toe en laat 3 min. sudderen.

  7. Voeg de fijngesnipperde koriander toe en kruid met peper en zout. Laat 2 min. sudderen en breng op smaak met citroensap.

  8. Afwerking:
  9. Serveer in kleine schaaltjes of op kleine bordjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 149 kcal
Vet 4.4 g
Koolhydraat 4.4 g
Eiwit 17.8 g

Bekijk het recept digitaal