- Bewaar

- Bewaar
Zeepannetje met koriander
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en koriander fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpan en stoof de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren zeevruchten, de wijn en de cayennepeper toe en laat 3 min. sudderen.
-
Voeg de fijngesnipperde koriander toe en kruid met peper en zout. Laat 2 min. sudderen en breng op smaak met citroensap.
-
Afwerking:
-
Serveer in kleine schaaltjes of op kleine bordjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en koriander fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpan en stoof de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren zeevruchten, de wijn en de cayennepeper toe en laat 3 min. sudderen.
-
Voeg de fijngesnipperde koriander toe en kruid met peper en zout. Laat 2 min. sudderen en breng op smaak met citroensap.
-
Afwerking:
-
Serveer in kleine schaaltjes of op kleine bordjes.