Zeesticks met tagliatelle en gesmoorde prei
Zeesticks met tagliatelle en gesmoorde prei

Zeesticks met tagliatelle en gesmoorde prei

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 864 kcal
Vet 38.3 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraat 95.7 g
Suiker 9 g
Vezel 11.8 g
Eiwit 28.4 g
Zout 2.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de prei in dunne ringen.

  2. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de prei 5 min. Kruid met peper en zout.

  4. Overgiet met 2,5 dl water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. sudderen.

  5. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeesticks 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.

  6. Rasp de parmezaan. Meng de prei en de parmezaan onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en geef er een zeestick bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de prei in dunne ringen.

  2. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de prei 5 min. Kruid met peper en zout.

  4. Overgiet met 2,5 dl water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. sudderen.

  5. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeesticks 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.

  6. Rasp de parmezaan. Meng de prei en de parmezaan onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en geef er een zeestick bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 864 kcal
Vet 38.3 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraat 95.7 g
Suiker 9 g
Vezel 11.8 g
Eiwit 28.4 g
Zout 2.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Blanc Mariner Xarel-lo-Chardonnay D.O. Penedès Spanje

Bekijk het recept digitaal