- Bewaar

- Bewaar
Zeesticks met tagliatelle en gesmoorde prei
Onze drankensuggesties
Wijn Blanc Mariner Xarel-lo-Chardonnay D.O. Penedès Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de prei in dunne ringen.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de prei 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met 2,5 dl water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeesticks 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Rasp de parmezaan. Meng de prei en de parmezaan onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en geef er een zeestick bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Blanc Mariner Xarel-lo-Chardonnay D.O. Penedès Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de prei in dunne ringen.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de prei 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met 2,5 dl water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeesticks 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Rasp de parmezaan. Meng de prei en de parmezaan onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en geef er een zeestick bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Blanc Mariner Xarel-lo-Chardonnay D.O. Penedès Spanje