- Bewaar

- Bewaar
Zeevruchtenquiche met witloof
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière A.O.P. Alsace Wolfberger
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de zeevruchtencocktail ontdooien en dep goed droog. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Snij de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Smelt de. boter in een pan en bak de spekreepjes 2 min. Voeg het witloof toe en laat 5 min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de zeevruchten over het bladerdeeg. Voeg de witloofmengeling, de zongedroogde tomaten en de peterselie toe. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Klop de eieren los met de melk en giet in de taartvorm. Kruid met zwarte peper.
-
Zet ± 45 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje van veldsla en witloof
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière A.O.P. Alsace Wolfberger
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de zeevruchtencocktail ontdooien en dep goed droog. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Snij de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Smelt de. boter in een pan en bak de spekreepjes 2 min. Voeg het witloof toe en laat 5 min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de zeevruchten over het bladerdeeg. Voeg de witloofmengeling, de zongedroogde tomaten en de peterselie toe. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Klop de eieren los met de melk en giet in de taartvorm. Kruid met zwarte peper.
-
Zet ± 45 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje van veldsla en witloof
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Pinot Blanc 'Réserve Particulière A.O.P. Alsace Wolfberger