- Bewaar

- Bewaar
Zeevruchtenrisotto
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco Rioja Wijn Voortreffelijke kwaliteitswijn uit de Rioja, afkomstig van de viuradruif: fruitig, fijn, smaakvol en fris. Wijn Droge witte elzaswijn met een uitgesproken karakter en een weelderig boeket.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpan, liefst met dikke bodem (om niet aan te bakken). Laat er de fijngesneden sjalot glazig in stoven.
-
Voeg de rijst toe en laat al roerend stoven tot die glazig is. Voeg de saffraan toe.
-
Blus met de witte wijn. Voeg de diepgevroren erwtjes toe. Laat afgedekt verder pruttelen op een zacht vuurtje. Voeg regelmatig wat kippenbouillon toe, zodat de rijst die geleidelijk kan opnemen en romig wordt.
-
Voeg na 20 min. ook de diepgevroren paprikareepjes, de seafood cocktail en de mantelschelpnoten toe. Laat verder sudderen tot de rijst en de zeevruchten gaar zijn (ongeveer 10 min.).
-
Afwerking:
-
Schep de geraspte parmezaan onder de rijst en dien onmiddellijk op. Geef er stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco Rioja Wijn Voortreffelijke kwaliteitswijn uit de Rioja, afkomstig van de viuradruif: fruitig, fijn, smaakvol en fris. Wijn Droge witte elzaswijn met een uitgesproken karakter en een weelderig boeket.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpan, liefst met dikke bodem (om niet aan te bakken). Laat er de fijngesneden sjalot glazig in stoven.
-
Voeg de rijst toe en laat al roerend stoven tot die glazig is. Voeg de saffraan toe.
-
Blus met de witte wijn. Voeg de diepgevroren erwtjes toe. Laat afgedekt verder pruttelen op een zacht vuurtje. Voeg regelmatig wat kippenbouillon toe, zodat de rijst die geleidelijk kan opnemen en romig wordt.
-
Voeg na 20 min. ook de diepgevroren paprikareepjes, de seafood cocktail en de mantelschelpnoten toe. Laat verder sudderen tot de rijst en de zeevruchten gaar zijn (ongeveer 10 min.).
-
Afwerking:
-
Schep de geraspte parmezaan onder de rijst en dien onmiddellijk op. Geef er stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco Rioja Wijn Voortreffelijke kwaliteitswijn uit de Rioja, afkomstig van de viuradruif: fruitig, fijn, smaakvol en fris. Wijn Droge witte elzaswijn met een uitgesproken karakter en een weelderig boeket.