- Bewaar

- Bewaar
Zeewolf op Griekse wijze
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Witte Lambic Lambiekbier Wijn Terra Vecchia Reserve rosé Nielluccio-Sciacarello I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien. Snij in kleinere porties en dep goed droog.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de geitenkaas of de feta in stukjes.
-
Verwarm de ovengrill voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren boontjes en paprikareepjes ± 15 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Bekleed intussen een bakplaat met aluminiumfolie en schik er de zeewolffilets op. Bestrijk de bovenkant met 1/2 eetl. olijfolie en zet 10 à 12 min. onder de hete grill.
-
Draai de vis om, bestrijk opnieuw met 1/2 eetl. olijfolie en laat nog 5 min. kleuren onder de grill.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de sjalotten glazig. Voeg de groenten, de olijven en de stukjes geitenkaas of feta toe. Kruid met peper en een beetje zout.
-
Kook de risone gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rest van de fijngesnipperde sjalotten en het knoflook glazig in een kookpot. Voeg de tomatenstukjes en de marjolein toe en laat 2 min. sudderen. Doe er de risone bij en roer goed.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vis over de borden, geef er de groenten bij en werk af met de risone.
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Witte Lambic Lambiekbier Wijn Terra Vecchia Reserve rosé Nielluccio-Sciacarello I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien. Snij in kleinere porties en dep goed droog.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de geitenkaas of de feta in stukjes.
-
Verwarm de ovengrill voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren boontjes en paprikareepjes ± 15 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Bekleed intussen een bakplaat met aluminiumfolie en schik er de zeewolffilets op. Bestrijk de bovenkant met 1/2 eetl. olijfolie en zet 10 à 12 min. onder de hete grill.
-
Draai de vis om, bestrijk opnieuw met 1/2 eetl. olijfolie en laat nog 5 min. kleuren onder de grill.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de sjalotten glazig. Voeg de groenten, de olijven en de stukjes geitenkaas of feta toe. Kruid met peper en een beetje zout.
-
Kook de risone gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rest van de fijngesnipperde sjalotten en het knoflook glazig in een kookpot. Voeg de tomatenstukjes en de marjolein toe en laat 2 min. sudderen. Doe er de risone bij en roer goed.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vis over de borden, geef er de groenten bij en werk af met de risone.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Witte Lambic Lambiekbier Wijn Terra Vecchia Reserve rosé Nielluccio-Sciacarello I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica