Zeewolffilet met groentereepjes en rozemarijn
Zeewolffilet met groentereepjes en rozemarijn

Zeewolffilet met groentereepjes en rozemarijn

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 476 kcal
Vet 33.5 g
Koolhydraat 3.5 g
Eiwit 39 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien.

  3. Snij de vis in porties.

  4. Snij de fijne sneden gerookt spek in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Leg voor elke papillot 2 vellen aluminiumfolie in kruisvorm over elkaar, zodat u een dubbele bodem hebt. Smeer de folie rijkelijk in met boter en leg er de stukken zeewolf op.

  7. Bestrooi de vis met de stukjes spek, de diepgevroren groentereepjes en de rozemarijn. Kruid met peper, zout en eventueel wat cayennepeper, die de smaak van de vis beter doet uitkomen.

  8. Vouw de randen van de aluminiumfolie wat naar boven en giet er wat room in. Vouw de papillotten zorgvuldig dicht (tamelijk hoog, zodat de vis voldoende plaats heeft om langs alle kanten goed te bakken).

  9. Leg de pakjes op de matig warme grill gedurende ± 30 min.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met pasta of rijst.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien.

  3. Snij de vis in porties.

  4. Snij de fijne sneden gerookt spek in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Leg voor elke papillot 2 vellen aluminiumfolie in kruisvorm over elkaar, zodat u een dubbele bodem hebt. Smeer de folie rijkelijk in met boter en leg er de stukken zeewolf op.

  7. Bestrooi de vis met de stukjes spek, de diepgevroren groentereepjes en de rozemarijn. Kruid met peper, zout en eventueel wat cayennepeper, die de smaak van de vis beter doet uitkomen.

  8. Vouw de randen van de aluminiumfolie wat naar boven en giet er wat room in. Vouw de papillotten zorgvuldig dicht (tamelijk hoog, zodat de vis voldoende plaats heeft om langs alle kanten goed te bakken).

  9. Leg de pakjes op de matig warme grill gedurende ± 30 min.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met pasta of rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 476 kcal
Vet 33.5 g
Koolhydraat 3.5 g
Eiwit 39 g

Bekijk het recept digitaal