- Bewaar

- Bewaar
Zeewolffilet met groentereepjes en rozemarijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de vis in porties.
-
Snij de fijne sneden gerookt spek in stukjes.
-
Bereiding:
-
Leg voor elke papillot 2 vellen aluminiumfolie in kruisvorm over elkaar, zodat u een dubbele bodem hebt. Smeer de folie rijkelijk in met boter en leg er de stukken zeewolf op.
-
Bestrooi de vis met de stukjes spek, de diepgevroren groentereepjes en de rozemarijn. Kruid met peper, zout en eventueel wat cayennepeper, die de smaak van de vis beter doet uitkomen.
-
Vouw de randen van de aluminiumfolie wat naar boven en giet er wat room in. Vouw de papillotten zorgvuldig dicht (tamelijk hoog, zodat de vis voldoende plaats heeft om langs alle kanten goed te bakken).
-
Leg de pakjes op de matig warme grill gedurende ± 30 min.
-
Afwerking:
-
Dien op met pasta of rijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de vis in porties.
-
Snij de fijne sneden gerookt spek in stukjes.
-
Bereiding:
-
Leg voor elke papillot 2 vellen aluminiumfolie in kruisvorm over elkaar, zodat u een dubbele bodem hebt. Smeer de folie rijkelijk in met boter en leg er de stukken zeewolf op.
-
Bestrooi de vis met de stukjes spek, de diepgevroren groentereepjes en de rozemarijn. Kruid met peper, zout en eventueel wat cayennepeper, die de smaak van de vis beter doet uitkomen.
-
Vouw de randen van de aluminiumfolie wat naar boven en giet er wat room in. Vouw de papillotten zorgvuldig dicht (tamelijk hoog, zodat de vis voldoende plaats heeft om langs alle kanten goed te bakken).
-
Leg de pakjes op de matig warme grill gedurende ± 30 min.
-
Afwerking:
-
Dien op met pasta of rijst.