Zelfgemaakte hazelnootpasta
Zelfgemaakte hazelnootpasta

Zelfgemaakte hazelnootpasta

Ontbijt
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 129 kcal
Vet 11.4 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraat 3.8 g
Suiker 3.3 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 2.3 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de hazelnoten over. Rooster ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Schud halverwege om. Laat lichtjes afkoelen en leg in een keukenhanddoek. Wrijf de bruine velletjes los.

  4. Doe de hazelnoten in een hoge beker of blender en mix 5 min.

  5. Voeg het cacaopoeder, de dadels en de kokosolie toe en mix nog 2 min. tot een gladde pasta.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de hazelnoten over. Rooster ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Schud halverwege om. Laat lichtjes afkoelen en leg in een keukenhanddoek. Wrijf de bruine velletjes los.

  4. Doe de hazelnoten in een hoge beker of blender en mix 5 min.

  5. Voeg het cacaopoeder, de dadels en de kokosolie toe en mix nog 2 min. tot een gladde pasta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 129 kcal
Vet 11.4 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraat 3.8 g
Suiker 3.3 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 2.3 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal