Zoete aardappel met groenekool en ei
Zoete aardappel met groenekool en ei

Zoete aardappel met groenekool en ei

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Verwijder de harde nerf uit de blaadjes groenekool en snij de rest fijn. Kook de groenten 15 min. in water of stoom ze. Giet af.

  3. Kook intussen het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en pel het ei.

  4. Snipper de peterselie fijn. Plet het ei met een vork en meng er de peterselie onder.

  5. Meng de plantaardige olie onder de groenten en bestrooi met het geplette ei.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Verwijder de harde nerf uit de blaadjes groenekool en snij de rest fijn. Kook de groenten 15 min. in water of stoom ze. Giet af.

  3. Kook intussen het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en pel het ei.

  4. Snipper de peterselie fijn. Plet het ei met een vork en meng er de peterselie onder.

  5. Meng de plantaardige olie onder de groenten en bestrooi met het geplette ei.

Bekijk het recept digitaal