- Bewaar

- Bewaar
Zoete aardappelen met kaneelboter
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Boen de zoete aardappelen en leg ze elk op 2 vellen aluminiumfolie. Kruid elke aardappel met 1/2 koffiel. rozemarijn en besprenkel telkens met 1 eetl. olijfolie. Plooi dicht.
-
Snipper de bieslook fijn. Meng met de boter en kruid met kaneel, peper en zout. Leg op een stuk aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Bak de aardappelpakketjes gedurende 45 min. in de as van de barbecue of op een hoekje van de barbecue (waar het niet te warm is).
-
Afwerking:
-
Dien de aardappelen op met de kaneelboter en een groene salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Boen de zoete aardappelen en leg ze elk op 2 vellen aluminiumfolie. Kruid elke aardappel met 1/2 koffiel. rozemarijn en besprenkel telkens met 1 eetl. olijfolie. Plooi dicht.
-
Snipper de bieslook fijn. Meng met de boter en kruid met kaneel, peper en zout. Leg op een stuk aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Bak de aardappelpakketjes gedurende 45 min. in de as van de barbecue of op een hoekje van de barbecue (waar het niet te warm is).
-
Afwerking:
-
Dien de aardappelen op met de kaneelboter en een groene salade.