Zoete aardappelen met kaneelboter
Zoete aardappelen met kaneelboter

Zoete aardappelen met kaneelboter

1 u.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 452 kcal
Vet 41 g
Koolhydraat 18.8 g
Eiwit 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Boen de zoete aardappelen en leg ze elk op 2 vellen aluminium­folie. Kruid elke aardappel met 1/2 koffiel. rozemarijn en besprenkel telkens met 1 eetl. olijfolie. Plooi dicht.

  3. Snipper de bieslook fijn. Meng met de boter en kruid met kaneel, peper en zout. Leg op een stuk aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.

  4. Bereiding:
  5. Bak de aardappelpakketjes gedurende 45 min. in de as van de barbecue of op een hoekje van de barbecue (waar het niet te warm is).

  6. Afwerking:
  7. Dien de aardappelen op met de kaneelboter en een groene salade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Boen de zoete aardappelen en leg ze elk op 2 vellen aluminium­folie. Kruid elke aardappel met 1/2 koffiel. rozemarijn en besprenkel telkens met 1 eetl. olijfolie. Plooi dicht.

  3. Snipper de bieslook fijn. Meng met de boter en kruid met kaneel, peper en zout. Leg op een stuk aluminiumfolie en maak er een rolletje van. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.

  4. Bereiding:
  5. Bak de aardappelpakketjes gedurende 45 min. in de as van de barbecue of op een hoekje van de barbecue (waar het niet te warm is).

  6. Afwerking:
  7. Dien de aardappelen op met de kaneelboter en een groene salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 452 kcal
Vet 41 g
Koolhydraat 18.8 g
Eiwit 1.9 g

Bekijk het recept digitaal