- Bewaar
- Bewaar
Zoete puntpaprika gevuld met aubergine en tomaat
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn The Original Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen de ui fijn. Snij de aubergine en de tomaat in blokjes van 1 cm.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de aubergine en tomaat toe en roerbak 5 min.
-
Roer er de tomatenpuree onder en kruid met de USA BBQ-kruiden en peper. Overgiet met 1/2 dl water en laat nog 5 min. sudderen.
-
Meng de groentjes onder de rijst en vul er de zoete puntpaprika's mee. Bestrijk de buitenkant van de puntpaprika's met 2 eetl. olijfolie.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de puntpaprika's 10 à 15 min. gaar op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met brazades.
Gebruikt u kleine puntpaprika's? Dan hoeft u ze niet in 2 te snijden, maar kan u ze zo opvullen. Snij er wel eerst het hoedje af en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn The Original Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen de ui fijn. Snij de aubergine en de tomaat in blokjes van 1 cm.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de aubergine en tomaat toe en roerbak 5 min.
-
Roer er de tomatenpuree onder en kruid met de USA BBQ-kruiden en peper. Overgiet met 1/2 dl water en laat nog 5 min. sudderen.
-
Meng de groentjes onder de rijst en vul er de zoete puntpaprika's mee. Bestrijk de buitenkant van de puntpaprika's met 2 eetl. olijfolie.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de puntpaprika's 10 à 15 min. gaar op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met brazades.
Gebruikt u kleine puntpaprika's? Dan hoeft u ze niet in 2 te snijden, maar kan u ze zo opvullen. Snij er wel eerst het hoedje af en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn The Original Dark Horse Zinfandel California - Verenigde Staten