Zoeteaardappelpuree met varkenshaasje
Zoeteaardappelpuree met varkenshaasje

Zoeteaardappelpuree met varkenshaasje

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.

  3. Verwijder de harde kern van het witloof en snipper fijn.

  4. Snij het varkenshaasje in kleine stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de zoete aardappelen en het witloof 15 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. van de kooktijd het vlees toe.

  7. Meng er de platte peterselie, de plantaardige olie en het mespuntje peper eronder. Mix fijn.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.

  3. Verwijder de harde kern van het witloof en snipper fijn.

  4. Snij het varkenshaasje in kleine stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de zoete aardappelen en het witloof 15 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. van de kooktijd het vlees toe.

  7. Meng er de platte peterselie, de plantaardige olie en het mespuntje peper eronder. Mix fijn.

Bekijk het recept digitaal