- Bewaar

- Bewaar
Zoetzure groenten met tofu
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves Wijn Montpeyroux Réserve A.C. Coteaux du Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers de knoflook.
-
Laat de tofu goed uitlekken, snij in blokjes, bestrooi met het paprikapoeder, doe er de geperste knoflook over en meng voorzichtig. Zet opzij.
-
Snij de komkommer in staafjes.
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Schil de ananas en snij in blokjes (verwijder de harde kern).
-
Snij de selder en de wortelen in luciferstaafjes.
-
Hak de pindanootjes grof.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olijfolie toe. Roerbak de tofublokjes in de hete olijfolie gedurende 4 min. Haal ze uit de wok en zet opzij.
-
Doe de wortel- en selderreepjes in de pan samen met 3 eetl. water en bak 2 min. al roerend.
-
Voeg de komkommer en de rietsuiker toe en bak 2 min. al roerend.
-
Voeg de partjes tomaat en de ananasblokjes toe en bak gedurende 1 min. Voeg de sojasaus toe, kruid met de cayennepeper en besprenkel met het sap van de limoen. Bak gedurende 1 min.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en de pindanootjes. Dien op met Thaise rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves Wijn Montpeyroux Réserve A.C. Coteaux du Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pers de knoflook.
-
Laat de tofu goed uitlekken, snij in blokjes, bestrooi met het paprikapoeder, doe er de geperste knoflook over en meng voorzichtig. Zet opzij.
-
Snij de komkommer in staafjes.
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Schil de ananas en snij in blokjes (verwijder de harde kern).
-
Snij de selder en de wortelen in luciferstaafjes.
-
Hak de pindanootjes grof.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olijfolie toe. Roerbak de tofublokjes in de hete olijfolie gedurende 4 min. Haal ze uit de wok en zet opzij.
-
Doe de wortel- en selderreepjes in de pan samen met 3 eetl. water en bak 2 min. al roerend.
-
Voeg de komkommer en de rietsuiker toe en bak 2 min. al roerend.
-
Voeg de partjes tomaat en de ananasblokjes toe en bak gedurende 1 min. Voeg de sojasaus toe, kruid met de cayennepeper en besprenkel met het sap van de limoen. Bak gedurende 1 min.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en de pindanootjes. Dien op met Thaise rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves Wijn Montpeyroux Réserve A.C. Coteaux du Languedoc