- Bewaar

- Bewaar
Zoetzuur aardappelpannetje met gyros
Onze drankensuggesties
Bier Kasteel Donker Sterk donker bier Wijn La Roubine A.O.P. Côtes du Rhône partybox
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de ananas en snij in stukken.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Schil de komkommer, snij in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij de komkommer in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de gyros 6 min. Kruid met peper en haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de puntpaprika's toe en bak 5 min.
-
Voeg de voorgekookte krieltjes toe en verwarm 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de ananas en de gyros toe en laat nog even bakken. Bestrooi met platte peterselie en voeg de komkommer toe.
-
Afwerking:
-
Serveer met de tzatziki.
Onze drankensuggesties
Bier Kasteel Donker Sterk donker bier Wijn La Roubine A.O.P. Côtes du Rhône partybox
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de ananas en snij in stukken.
-
Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Schil de komkommer, snij in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij de komkommer in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak de gyros 6 min. Kruid met peper en haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de puntpaprika's toe en bak 5 min.
-
Voeg de voorgekookte krieltjes toe en verwarm 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de ananas en de gyros toe en laat nog even bakken. Bestrooi met platte peterselie en voeg de komkommer toe.
-
Afwerking:
-
Serveer met de tzatziki.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kasteel Donker Sterk donker bier Wijn La Roubine A.O.P. Côtes du Rhône partybox