- Bewaar

- Bewaar
Zomers pastaslaatje met tomaatjes, feta en kalkoen
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in fijne stukjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.
-
Snij de snoeptomaatjes in 2.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode ui en de stukjes courgette 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kalkoenenreepjes 5 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de courgette, de rucola, de snoeptomaatjes, de zongedroogde tomaten en de kalkoenenreepjes onder de pasta. Verkruimel de feta erover en werk af met het basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in fijne stukjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.
-
Snij de snoeptomaatjes in 2.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode ui en de stukjes courgette 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kalkoenenreepjes 5 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de courgette, de rucola, de snoeptomaatjes, de zongedroogde tomaten en de kalkoenenreepjes onder de pasta. Verkruimel de feta erover en werk af met het basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië