- Bewaar

- Bewaar
Zomers tomatenslaatje met nectarine
Onze drankensuggesties
Bier Jungle Joy Fruitbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een lepel. Snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de lente-uitjes in ringen.
-
Snij de nectarines in plakjes.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt en basilicum.
-
Snipper het rode pepertje fijn (verwijder eerst de pitjes als het niet te pikant mag zijn).
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Doe de kerstomaten, de komkommer, de nectarines, de lente-uitjes, het pepertje en de verse kruiden in een mengkom en roer er de olijfolie en de balsamicoazijn onder.
-
Kruid met zwarte peper en grof zeezout en voeg de pijnboompitten toe.
-
Zet koel weg tot gebruik. Haal 30 min. voor het serveren uit de koelkast zodat de smaken goed tot hun recht komen.
Onze drankensuggesties
Bier Jungle Joy Fruitbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een lepel. Snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de lente-uitjes in ringen.
-
Snij de nectarines in plakjes.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt en basilicum.
-
Snipper het rode pepertje fijn (verwijder eerst de pitjes als het niet te pikant mag zijn).
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Doe de kerstomaten, de komkommer, de nectarines, de lente-uitjes, het pepertje en de verse kruiden in een mengkom en roer er de olijfolie en de balsamicoazijn onder.
-
Kruid met zwarte peper en grof zeezout en voeg de pijnboompitten toe.
-
Zet koel weg tot gebruik. Haal 30 min. voor het serveren uit de koelkast zodat de smaken goed tot hun recht komen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jungle Joy Fruitbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië