- Bewaar

- Bewaar
Zomerse stoofpot met kruidenolie
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Wijn Richard Hamilton `Blown Away' Shiraz | McLaren Vale | Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers het knoflook en snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en de ui glazig.
-
Voeg het runderstoofvlees toe en bak aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Snij ondertussen de citroen in 4.
-
Giet de hete runderbouillon bij het vlees. Kruid met het paprikapoeder en de komijn. Meng er de stukken citroen onder en laat 45 min. afgedekt stoven.
-
Maak ondertussen de kruidenolie: snipper de koriander, de peterselie en de munt fijn en meng met 1/2 dl olijfolie.
-
Snij de tomaten in schijfjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes. Snij de ongeschilde courgette in gelijke blokjes. Schil de krielaardappelen.
-
Voeg de paprikareepjes, de tomatenschijfjes, de krielaardappelen en de courgetteblokjes toe aan de kookpot. Giet er de kruidenolie over en laat nog ± 15 min. sudderen.
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Wijn Richard Hamilton `Blown Away' Shiraz | McLaren Vale | Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers het knoflook en snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en de ui glazig.
-
Voeg het runderstoofvlees toe en bak aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Snij ondertussen de citroen in 4.
-
Giet de hete runderbouillon bij het vlees. Kruid met het paprikapoeder en de komijn. Meng er de stukken citroen onder en laat 45 min. afgedekt stoven.
-
Maak ondertussen de kruidenolie: snipper de koriander, de peterselie en de munt fijn en meng met 1/2 dl olijfolie.
-
Snij de tomaten in schijfjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes. Snij de ongeschilde courgette in gelijke blokjes. Schil de krielaardappelen.
-
Voeg de paprikareepjes, de tomatenschijfjes, de krielaardappelen en de courgetteblokjes toe aan de kookpot. Giet er de kruidenolie over en laat nog ± 15 min. sudderen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vieux Temps Wijn Richard Hamilton `Blown Away' Shiraz | McLaren Vale | Australië