Zoo pasta voor speelvogels
Zoo pasta voor speelvogels

Zoo pasta voor speelvogels

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 595 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraat 66.6 g
Suiker 8.7 g
Vezel 8.6 g
Eiwit 25.6 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Maak met een dunschiller enkele fijne linten van de ongeschilde komkommer en rol op.

  3. Snij de rest van de komkommer in blokjes van ± 1 cm.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Schraap krullen van de parmezaan met een dunschiller.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  8. Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  9. Meng de groene pesto met de ricotta. Kruid met peper en zout.

  10. Verdeel de ricottamengeling over de pasta en meng er de prinsessenbonen, de gehalveerde kerstomaten, de komkommerblokjes en de mozzarellabolletjes onder. Kruid met peper en zout.

  11. Pluk de blaadjes basilicum.

  12. Afwerking:
  13. Bestrooi de salade met de parmezaankrullen, de pijnboompitten en de basilicumblaadjes. Verdeel er de komkommerrolletjes over.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Maak met een dunschiller enkele fijne linten van de ongeschilde komkommer en rol op.

  3. Snij de rest van de komkommer in blokjes van ± 1 cm.

  4. Snij de kerstomaten in 2.

  5. Schraap krullen van de parmezaan met een dunschiller.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.

  8. Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  9. Meng de groene pesto met de ricotta. Kruid met peper en zout.

  10. Verdeel de ricottamengeling over de pasta en meng er de prinsessenbonen, de gehalveerde kerstomaten, de komkommerblokjes en de mozzarellabolletjes onder. Kruid met peper en zout.

  11. Pluk de blaadjes basilicum.

  12. Afwerking:
  13. Bestrooi de salade met de parmezaankrullen, de pijnboompitten en de basilicumblaadjes. Verdeel er de komkommerrolletjes over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 595 kcal
Vet 23.1 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraat 66.6 g
Suiker 8.7 g
Vezel 8.6 g
Eiwit 25.6 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal