- Bewaar

- Bewaar
Zoo pasta voor speelvogels
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak met een dunschiller enkele fijne linten van de ongeschilde komkommer en rol op.
-
Snij de rest van de komkommer in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Schraap krullen van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Meng de groene pesto met de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de ricottamengeling over de pasta en meng er de prinsessenbonen, de gehalveerde kerstomaten, de komkommerblokjes en de mozzarellabolletjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de salade met de parmezaankrullen, de pijnboompitten en de basilicumblaadjes. Verdeel er de komkommerrolletjes over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak met een dunschiller enkele fijne linten van de ongeschilde komkommer en rol op.
-
Snij de rest van de komkommer in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Schraap krullen van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de diepgevroren prinsessenbonen 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Meng de groene pesto met de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de ricottamengeling over de pasta en meng er de prinsessenbonen, de gehalveerde kerstomaten, de komkommerblokjes en de mozzarellabolletjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de salade met de parmezaankrullen, de pijnboompitten en de basilicumblaadjes. Verdeel er de komkommerrolletjes over.