- Bewaar

- Bewaar
Zuiders broodje hamburger
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme - Merlot I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de hamburgers oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Besprenkel de stokbroodjes met water en bak ze ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Snij schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de hamburgers ± 4 min. aan elke kant. De binnenkant zal nog wat roze zien.
-
Snij de broodjes open en besmeer beide kanten met tapenade naar keuze.
-
Snij de hamburgers in 2 en leg ze tussen het broodje.
-
Beleg met de rucola, de parmezaanschilfers en de gegrilde paprika's.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme - Merlot I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de hamburgers oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Besprenkel de stokbroodjes met water en bak ze ± 10 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Snij schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de hamburgers ± 4 min. aan elke kant. De binnenkant zal nog wat roze zien.
-
Snij de broodjes open en besmeer beide kanten met tapenade naar keuze.
-
Snij de hamburgers in 2 en leg ze tussen het broodje.
-
Beleg met de rucola, de parmezaanschilfers en de gegrilde paprika's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme - Merlot I.G.P. Pays d'Oc