- Bewaar

- Bewaar
Zuiders stoofpotje met victoriabaars
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Courançonne A.C. Côtes du Rhône Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpan en bak de krielaardappelen en diepgevroren paprikareepjes gedurende 2 à 3 min. Giet er de bouillon over.
-
Strijk de diepgevroren stukken vis in met pesto en schik ze boven op de aardappelen. Dek af en laat gedurende 10 min. verder bakken op een zacht vuur. Draai regelmatig om.
-
Voeg de broccolimix toe en laat gedurende 10 min. sudderen. Voeg indien nodig wat water toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien goed warm op.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Courançonne A.C. Côtes du Rhône Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpan en bak de krielaardappelen en diepgevroren paprikareepjes gedurende 2 à 3 min. Giet er de bouillon over.
-
Strijk de diepgevroren stukken vis in met pesto en schik ze boven op de aardappelen. Dek af en laat gedurende 10 min. verder bakken op een zacht vuur. Draai regelmatig om.
-
Voeg de broccolimix toe en laat gedurende 10 min. sudderen. Voeg indien nodig wat water toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien goed warm op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Courançonne A.C. Côtes du Rhône Wijn Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.C. Languedoc