Zuiderse carpacciowraps
Zuiderse carpacciowraps

Zuiderse carpacciowraps

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 482 kcal
Vet 28.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 31.9 g
Suiker 3.4 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 23.7 g
Zout 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel de carpaccio over de wraps. Kruid met peper en zout.

  3. Meng de balsamicoazijn uit de verpakking van de carpaccio met de mayonaise. Meng er de slamix onder.

  4. Verdeel de slamix over de wraps. Bestrooi met de pijnboompitten en de kaasschilfers uit de verpakking van de carpaccio. Rol de wraps strak op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verdeel de carpaccio over de wraps. Kruid met peper en zout.

  3. Meng de balsamicoazijn uit de verpakking van de carpaccio met de mayonaise. Meng er de slamix onder.

  4. Verdeel de slamix over de wraps. Bestrooi met de pijnboompitten en de kaasschilfers uit de verpakking van de carpaccio. Rol de wraps strak op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 482 kcal
Vet 28.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 31.9 g
Suiker 3.4 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 23.7 g
Zout 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn La Fanfinette rosé A.O.P. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal