- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse kabeljauw met ratatouille en quinoa
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de rode uien, de koriander en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als u graag pikant eet) en hak fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snij de courgette in blokjes.
-
Wentel de vis door de bloem.
-
Bereiding:
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien, het knoflook en het pepertje glazig. Voeg de courgette en de paprika's toe en laat 5 min. stoven. Overgiet met de kerstomatensalsa en kruid met peper en zout. Laat 15 min. sudderen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de vis aan beide kanten goudbruin.
-
Afwerking:
-
Schep de quinoa op de borden en verdeel er de ratatouille over. Leg er de vis bovenop en bestrooi met de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de rode uien, de koriander en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (of laat ze erin als u graag pikant eet) en hak fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Snij de courgette in blokjes.
-
Wentel de vis door de bloem.
-
Bereiding:
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien, het knoflook en het pepertje glazig. Voeg de courgette en de paprika's toe en laat 5 min. stoven. Overgiet met de kerstomatensalsa en kruid met peper en zout. Laat 15 min. sudderen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de vis aan beide kanten goudbruin.
-
Afwerking:
-
Schep de quinoa op de borden en verdeel er de ratatouille over. Leg er de vis bovenop en bestrooi met de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Sterk blond bier Wijn Réserve des Lauriers A.O.P. Saint-Mont