- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse krieltjessalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Boen de krielaardappelen schoon onder koud stromend water en droog ze goed af. Snij ze in 2 en leg in een ovenschotel. Overgiet met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Meng goed zodat alle aardappelen bedekt zijn met olie.
-
Rooster 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn.
-
Hak intussen de rucola grof.
-
Meng de mosterd met de balsamicoazijn en 2 eetl. olie uit de verpakking van de kerstomaten.
-
Giet de dressing over de nog warme krieltjes.
-
Voeg ten slotte de halfgedroogde tomaten toe en werk af met de rucola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Boen de krielaardappelen schoon onder koud stromend water en droog ze goed af. Snij ze in 2 en leg in een ovenschotel. Overgiet met de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Meng goed zodat alle aardappelen bedekt zijn met olie.
-
Rooster 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn.
-
Hak intussen de rucola grof.
-
Meng de mosterd met de balsamicoazijn en 2 eetl. olie uit de verpakking van de kerstomaten.
-
Giet de dressing over de nog warme krieltjes.
-
Voeg ten slotte de halfgedroogde tomaten toe en werk af met de rucola.