- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse omelet
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico D.O.C. Moncaro Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de broccoli in roosjes en stoom gaar in 7 min. boven een kookpan met lichtgezouten water.
-
Snij de tomaat in dunne schijfjes en snij nogmaals in twee.
-
Snij de geitenkaas in langwerpige reepjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Rits de tijmblaadjes van hun takjes.
-
Roer de eieren los met de room, de tijm, het bieslook, het paprikapoeder, het basilicum, de cayennepeper en peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de focaccia af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en giet het eiermengsel erin. Zet het vuur meteen lager.
-
Verdeel de broccoli, de geitenkaas, de tomaten en de tapenade over het ei en laat 30 à 40 min. zachtjes verder bakken tot het ei naar eigen wens gestold is.
-
Meng de sla met 1 eetl. olijfolie en kruid met Provençaalse kruiden.
-
Afwerking:
-
Dien de omelet op met de focaccia en de sla.
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico D.O.C. Moncaro Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de broccoli in roosjes en stoom gaar in 7 min. boven een kookpan met lichtgezouten water.
-
Snij de tomaat in dunne schijfjes en snij nogmaals in twee.
-
Snij de geitenkaas in langwerpige reepjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Rits de tijmblaadjes van hun takjes.
-
Roer de eieren los met de room, de tijm, het bieslook, het paprikapoeder, het basilicum, de cayennepeper en peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de focaccia af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en giet het eiermengsel erin. Zet het vuur meteen lager.
-
Verdeel de broccoli, de geitenkaas, de tomaten en de tapenade over het ei en laat 30 à 40 min. zachtjes verder bakken tot het ei naar eigen wens gestold is.
-
Meng de sla met 1 eetl. olijfolie en kruid met Provençaalse kruiden.
-
Afwerking:
-
Dien de omelet op met de focaccia en de sla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc Chili Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico D.O.C. Moncaro Italië