- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse pasta
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de bloemkool in roosjes. Snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof het knoflook glazig. Doe er de diepgevroren paprikareepjes en de bloemkoolroosjes bij en laat al roerend 2 à 3 min. stoven.
-
Voeg de tomatenpuree en de tomatenstukjes toe en roer alles goed om.
-
Doe er de uitgelekte kappertjes en olijven, de oregano, het basilicum, de pilipili, peper en zout bij. Laat 10 min. onafgedekt koken op een hoog vuur.
-
Voeg de garnalen toe en laat nog 6 min. sudderen. Roer regelmatig om.
-
Kook intussen de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer onder de saus.
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de bloemkool in roosjes. Snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof het knoflook glazig. Doe er de diepgevroren paprikareepjes en de bloemkoolroosjes bij en laat al roerend 2 à 3 min. stoven.
-
Voeg de tomatenpuree en de tomatenstukjes toe en roer alles goed om.
-
Doe er de uitgelekte kappertjes en olijven, de oregano, het basilicum, de pilipili, peper en zout bij. Laat 10 min. onafgedekt koken op een hoog vuur.
-
Voeg de garnalen toe en laat nog 6 min. sudderen. Roer regelmatig om.
-
Kook intussen de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer onder de saus.
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA