- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse pasta met gehakt en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de mozzarella in stukjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui 2 min.
-
Meng er het gehakt onder en roer los met een vork. Kruid met peper en zout en bak 10 min.
-
Roer er de spinazie, de zongedroogde tomaten en het basilicum onder. Stoof ± 2 min. tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper en zout.
-
Roer de gehaktmengeling onder de pasta. Bestrooi met de stukjes mozzarella.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g verse spinazie in stukjes. Kook samen met 30 g spirelli afgedekt gaar in water (kooktijd: zie verpakking van de pasta). Giet af. 2 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie en een snuifje gedroogd basilicum onder en mix fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de mozzarella in stukjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui 2 min.
-
Meng er het gehakt onder en roer los met een vork. Kruid met peper en zout en bak 10 min.
-
Roer er de spinazie, de zongedroogde tomaten en het basilicum onder. Stoof ± 2 min. tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper en zout.
-
Roer de gehaktmengeling onder de pasta. Bestrooi met de stukjes mozzarella.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g verse spinazie in stukjes. Kook samen met 30 g spirelli afgedekt gaar in water (kooktijd: zie verpakking van de pasta). Giet af. 2 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie en een snuifje gedroogd basilicum onder en mix fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt