Zuiderse pastasalade
Zuiderse pastasalade

Zuiderse pastasalade

15 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 506 kcal
Vet 15.2 g
Koolhydraat 77 g
Eiwit 14.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de artisjokbodems in blokjes van 1 cm.

  3. Snij de gedroogde tomaten in reepjes.

  4. Versnipper de rucola.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.

  7. Meng het citroensap met 3 à 4 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaatjes onder de pasta.

  8. Meng er ook de tomatenreepjes, de artisjokblokjes, de rucola en de zwarte olijven onder. Kruid naar smaak met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de artisjokbodems in blokjes van 1 cm.

  3. Snij de gedroogde tomaten in reepjes.

  4. Versnipper de rucola.

  5. Bereiding:
  6. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.

  7. Meng het citroensap met 3 à 4 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaatjes onder de pasta.

  8. Meng er ook de tomatenreepjes, de artisjokblokjes, de rucola en de zwarte olijven onder. Kruid naar smaak met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 506 kcal
Vet 15.2 g
Koolhydraat 77 g
Eiwit 14.8 g

Bekijk het recept digitaal