- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse pastasalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de artisjokbodems in blokjes van 1 cm.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Versnipper de rucola.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Meng het citroensap met 3 à 4 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaatjes onder de pasta.
-
Meng er ook de tomatenreepjes, de artisjokblokjes, de rucola en de zwarte olijven onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de artisjokbodems in blokjes van 1 cm.
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Versnipper de rucola.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Meng het citroensap met 3 à 4 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaatjes onder de pasta.
-
Meng er ook de tomatenreepjes, de artisjokblokjes, de rucola en de zwarte olijven onder. Kruid naar smaak met peper en zout.