- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse spirellisalade met sardientjes en kappertjes
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Italië Wijn Droge witte wijn uit het hart van Italië (Umbrië). Laat u verleiden door het amandelparfum en het gedroogde fruit. Wijn Domaine de Luzanet Vin de Pays des Côtes de Gascogne Wijn Frisse en fruitige droge witte wijn uit het Franse zuidwesten. Om koel te schenken bij het hors-d'oeuvre en bij visschotels.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Versnipper de sardientjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gedurende 9 min. in lichtjes gezouten kokend water waaraan u wat olijfolie toevoegt. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Mix intussen de zure room, de kappertjes en de verse ansjovisfilets tot een gladde saus.
-
Giet de koude spirelli in een grote slakom en meng er voorzichtig de veldsla, de tomatenpartjes, de olijven en de sardientjes onder. Breng op smaak met peper en zout.
-
Schep er de ansjovissaus bij en roer om. Dien onmiddellijk op met grissini.
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Italië Wijn Droge witte wijn uit het hart van Italië (Umbrië). Laat u verleiden door het amandelparfum en het gedroogde fruit. Wijn Domaine de Luzanet Vin de Pays des Côtes de Gascogne Wijn Frisse en fruitige droge witte wijn uit het Franse zuidwesten. Om koel te schenken bij het hors-d'oeuvre en bij visschotels.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tomaten in partjes.
-
Versnipper de sardientjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gedurende 9 min. in lichtjes gezouten kokend water waaraan u wat olijfolie toevoegt. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat volledig afkoelen.
-
Mix intussen de zure room, de kappertjes en de verse ansjovisfilets tot een gladde saus.
-
Giet de koude spirelli in een grote slakom en meng er voorzichtig de veldsla, de tomatenpartjes, de olijven en de sardientjes onder. Breng op smaak met peper en zout.
-
Schep er de ansjovissaus bij en roer om. Dien onmiddellijk op met grissini.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Italië Wijn Droge witte wijn uit het hart van Italië (Umbrië). Laat u verleiden door het amandelparfum en het gedroogde fruit. Wijn Domaine de Luzanet Vin de Pays des Côtes de Gascogne Wijn Frisse en fruitige droge witte wijn uit het Franse zuidwesten. Om koel te schenken bij het hors-d'oeuvre en bij visschotels.