Zuiderse varkensnootjes met couscousgroenten
Zuiderse varkensnootjes met couscousgroenten

Zuiderse varkensnootjes met couscousgroenten

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 441 kcal
Vet 19.9 g
Koolhydraat 7.8 g
Eiwit 54.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Roerbak de diepge-vroren couscousgroenten gedurende 5 à 8 min. Kruid met komijn, paprikapoeder, peper en zout. Voeg 150 g olijfjes met look toe. Haal uit de wok en hou warm.

  3. Doe het brochettevlees in de wok en roerbak ± 5 min.

  4. Doe de groenten er weer bij en laat nog even samen opwarmen.

  5. Afwerking:
  6. Dien op met rijst of couscous.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Roerbak de diepge-vroren couscousgroenten gedurende 5 à 8 min. Kruid met komijn, paprikapoeder, peper en zout. Voeg 150 g olijfjes met look toe. Haal uit de wok en hou warm.

  3. Doe het brochettevlees in de wok en roerbak ± 5 min.

  4. Doe de groenten er weer bij en laat nog even samen opwarmen.

  5. Afwerking:
  6. Dien op met rijst of couscous.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 441 kcal
Vet 19.9 g
Koolhydraat 7.8 g
Eiwit 54.7 g

Bekijk het recept digitaal