Zuiderse varkensnootjes met couscousgroenten
- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse varkensnootjes met couscousgroenten
15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
441 kcal
Vet
19.9 g
Koolhydraat
7.8 g
Eiwit
54.7 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Roerbak de diepge-vroren couscousgroenten gedurende 5 à 8 min. Kruid met komijn, paprikapoeder, peper en zout. Voeg 150 g olijfjes met look toe. Haal uit de wok en hou warm.
-
Doe het brochettevlees in de wok en roerbak ± 5 min.
-
Doe de groenten er weer bij en laat nog even samen opwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst of couscous.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Roerbak de diepge-vroren couscousgroenten gedurende 5 à 8 min. Kruid met komijn, paprikapoeder, peper en zout. Voeg 150 g olijfjes met look toe. Haal uit de wok en hou warm.
-
Doe het brochettevlees in de wok en roerbak ± 5 min.
-
Doe de groenten er weer bij en laat nog even samen opwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst of couscous.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
441 kcal
Vet
19.9 g
Koolhydraat
7.8 g
Eiwit
54.7 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?