- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse varkensnootjes met groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Château Haut Rozier A.C. Côtes de Francs Wijn Emiliana Syrah D.O. Rapel Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli, de champignons en de tomaten in stukjes.
-
Snij het vlees naar smaak in kleinere stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok of een ruime braadpan met hoge rand en voeg de olijfolie toe.
-
Roerbak de stukjes broccoli en champignon gedurende 2 min.
-
Voeg beetje bij beetje al roerend het brochettevlees toe. Laat ± 5 min. bakken.
-
Roer er de stukjes tomaat en het tomatenvlees met groenten onder.
-
Breng op smaak met paprikapoeder, oregano, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Haut Rozier A.C. Côtes de Francs Wijn Emiliana Syrah D.O. Rapel Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli, de champignons en de tomaten in stukjes.
-
Snij het vlees naar smaak in kleinere stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok of een ruime braadpan met hoge rand en voeg de olijfolie toe.
-
Roerbak de stukjes broccoli en champignon gedurende 2 min.
-
Voeg beetje bij beetje al roerend het brochettevlees toe. Laat ± 5 min. bakken.
-
Roer er de stukjes tomaat en het tomatenvlees met groenten onder.
-
Breng op smaak met paprikapoeder, oregano, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Haut Rozier A.C. Côtes de Francs Wijn Emiliana Syrah D.O. Rapel Valley Chili