Zuiderse varkensnootjes met groenten
Zuiderse varkensnootjes met groenten

Zuiderse varkensnootjes met groenten

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 377 kcal
Vet 12.9 g
Koolhydraat 7.3 g
Eiwit 57.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de broccoli, de champignons en de tomaten in stukjes.

  3. Snij het vlees naar smaak in kleinere stukken.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de wok of een ruime braadpan met hoge rand en voeg de olijfolie toe.

  6. Roerbak de stukjes broccoli en champignon gedurende 2 min.

  7. Voeg beetje bij beetje al roerend het brochettevlees toe. Laat ± 5 min. bakken.

  8. Roer er de stukjes tomaat en het tomatenvlees met groenten onder.

  9. Breng op smaak met paprikapoeder, oregano, peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met rijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de broccoli, de champignons en de tomaten in stukjes.

  3. Snij het vlees naar smaak in kleinere stukken.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de wok of een ruime braadpan met hoge rand en voeg de olijfolie toe.

  6. Roerbak de stukjes broccoli en champignon gedurende 2 min.

  7. Voeg beetje bij beetje al roerend het brochettevlees toe. Laat ± 5 min. bakken.

  8. Roer er de stukjes tomaat en het tomatenvlees met groenten onder.

  9. Breng op smaak met paprikapoeder, oregano, peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 377 kcal
Vet 12.9 g
Koolhydraat 7.3 g
Eiwit 57.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château Haut Rozier A.C. Côtes de Francs Wijn Emiliana Syrah D.O. Rapel Valley Chili

Bekijk het recept digitaal