- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse varkenssnede
Onze drankensuggesties
Wijn Montpeyroux Réserve Luc St Roché A.C. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Om het vlees te vullen maakt u in elke snede een horizontale insnijding tot op 1 cm van de rand. Bestrooi binnenin met peper en leg er een sneetje Passendale tussen.
-
Pel de tomaten (zie tip op p. 6), verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de ui en de aubergine in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de aubergine, de paprika en de tomaten toe. Kruid met tijm, laurier, peper en zout.
-
Voeg de tomatenpuree en 1 dl water toe. Laat 15 à 20 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkenssneden 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel het vlees en de groenten over de borden.
-
Geef er couscous met verse kruiden bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Montpeyroux Réserve Luc St Roché A.C. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Om het vlees te vullen maakt u in elke snede een horizontale insnijding tot op 1 cm van de rand. Bestrooi binnenin met peper en leg er een sneetje Passendale tussen.
-
Pel de tomaten (zie tip op p. 6), verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de ui en de aubergine in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de aubergine, de paprika en de tomaten toe. Kruid met tijm, laurier, peper en zout.
-
Voeg de tomatenpuree en 1 dl water toe. Laat 15 à 20 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkenssneden 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel het vlees en de groenten over de borden.
-
Geef er couscous met verse kruiden bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Montpeyroux Réserve Luc St Roché A.C. Languedoc