Comfort food

Lekker lang genieten van het ontbijt, gezellig een rijkelijk belegde hamburger eten uit het vuistje of blijven opscheppen van een dampende stoofpot omdat het zó lekker is … Dat is waar het in dit kookboek om draait, met 133 recepten die niet te veel poespas vragen en vooral doen verlangen naar meer.

€ 8,50

Reserveer via Collect&Go

Reserveer via ColliShop

133 zalige gerechten om uzelf en anderen te verwennen

Pure verwennerij

Lekker lang aan de ontbijttafel zitten en genieten van pancakes of een broodje ei met zalm en garnaal. Een homemade cheeseburger smakelijk opeten op uw favoriete plekje in huis. Een dampende paella uit de oven waarvan iedereen blijft opscheppen ... In dit kookboek staat genieten voorop, op elk moment van de dag en op een informele manier. Dat doen we met recepten die een sfeer van gezelligheid oproepen en waarbij wegdromen makkelijk is. Zo krijgt u het meteen warm van onze kippensoep met rijst en kokosmelk. De lasagne met tapenade brengt u volledig in vakantiesfeer. En van de gehaktballetjes in biersaus is het moeilijk afblijven.

Simpel plezier

Om echt ten volle te genieten van een deugddoende maaltijd vindt u in dit kookboek vooral recepten die niet te veel poespas vragen. We houden het heerlijk simpel met eenvoudige en bekende ingrediënten die soms originele combinaties vormen. En die vooral doen verlangen naar meer. Zoals de ciabatta met rosbief, mierikswortel en paprika, de baconburger met tzatziki en versgebakken frietjes of de brownie cheesecake. Stuk voor stuk recepten waarmee u zichzelf, familie of vrienden een plezier kan doen.

Klaar en duidelijk

Al onze recepten worden stap voor stap uitgelegd in eenvoudige keukentaal. Bovendien zijn alle ingrediënten beschikbaar bij Colruyt. Bij elk recept staan ook de voedingswaarden en een inspirerende foto. Daarnaast geven we u tips voor een begeleidende drank.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top