- Bewaar

- Bewaar
Ovenschotel met herfstgroenten en kip
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de peterseliewortels, de koolrabi en de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 30 min. in de oven)
-
Schik de blokjes groenten op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Voeg de kippenblokjes toe en zet mee in de oven voor de laatste 10 min.
-
Kook intussen de mix van rijst, quinoa en granen in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Maak een crumble: meng het paneermeel met de platte peterselie, de walnootpitten en het kaaspoeder.
-
Schep de kip en groenten in een ovenschaal en overgiet met de balsamicoazijn. Voeg de mix van rijst, quinoa en granen toe en bedek met de crumble.
-
Zet de temperatuur van de oven op 180 °C en doe de ovenschaal 10 à 15 min. in de oven. Zet de grill eventueel aan voor de laatste minuten.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met een lepel van de knolselderhummus.
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de peterseliewortels, de koolrabi en de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 30 min. in de oven)
-
Schik de blokjes groenten op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Voeg de kippenblokjes toe en zet mee in de oven voor de laatste 10 min.
-
Kook intussen de mix van rijst, quinoa en granen in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Maak een crumble: meng het paneermeel met de platte peterselie, de walnootpitten en het kaaspoeder.
-
Schep de kip en groenten in een ovenschaal en overgiet met de balsamicoazijn. Voeg de mix van rijst, quinoa en granen toe en bedek met de crumble.
-
Zet de temperatuur van de oven op 180 °C en doe de ovenschaal 10 à 15 min. in de oven. Zet de grill eventueel aan voor de laatste minuten.
-
Afwerking:
-
Werk de borden af met een lepel van de knolselderhummus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië