Hoe maak je everzwijnengebraad klaar?
Hoe maak je everzwijnengebraad klaar?

Hoe maak je everzwijnengebraad klaar?

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak het gebraad aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Vet een ovenschaal in met 1 koffiel. boter en leg er het gebraad in. Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak het gebraad aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Vet een ovenschaal in met 1 koffiel. boter en leg er het gebraad in. Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.

Bekijk het recept digitaal