Pestoboter met zongedroogde tomaten
Pestoboter met zongedroogde tomaten

Pestoboter met zongedroogde tomaten

5 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min. + opstijven
  2. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Snij intussen de zongedroogde tomaten in heel fijne stukjes.

  3. Meng de boter met de pesto en de zongedroogde tomaten. Rol op tot een worst en verpak in aluminiumfolie. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.

Tip
Lekker bij ...

Deze pestoboter is heerlijk bij scampi’s of gamba’s. Meng ze ook eens onder warme pasta of smeer ze op bruschetta’s.

Je look- of pestoboter bij je buffet serveren?

Vul een kom met ijsblokjes en een klein beetje water en leg er plakjes boter op en tussen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min. + opstijven
  2. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Snij intussen de zongedroogde tomaten in heel fijne stukjes.

  3. Meng de boter met de pesto en de zongedroogde tomaten. Rol op tot een worst en verpak in aluminiumfolie. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.

Tip
Lekker bij ...

Deze pestoboter is heerlijk bij scampi’s of gamba’s. Meng ze ook eens onder warme pasta of smeer ze op bruschetta’s.

Je look- of pestoboter bij je buffet serveren?

Vul een kom met ijsblokjes en een klein beetje water en leg er plakjes boter op en tussen.

Bekijk het recept digitaal