- Bewaar

- Bewaar
Pompoen-hazelnootburger en tarweslaatje met peer en rodekool
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France Bier Kwak Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de rodekool in heel fijne reepjes (bv. met een mandoline). Snij de ongeschilde peren in kleine blokjes.
-
Meng de appelazijn met het citroensap, 1/3 olijfolie, de honing en de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de pompoenburgers 6 à 7 min. op een zacht vuur. Draai af en toe om.
-
Meng de rodekool, de veldsla en de blokjes peer onder de tarwegraantjes.
-
Hak de noten grof en strooi over het tarweslaatje. Geef er de yoghurtdressing apart bij. Serveer met de burgers.
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France Bier Kwak Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de rodekool in heel fijne reepjes (bv. met een mandoline). Snij de ongeschilde peren in kleine blokjes.
-
Meng de appelazijn met het citroensap, 1/3 olijfolie, de honing en de yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de pompoenburgers 6 à 7 min. op een zacht vuur. Draai af en toe om.
-
Meng de rodekool, de veldsla en de blokjes peer onder de tarwegraantjes.
-
Hak de noten grof en strooi over het tarweslaatje. Geef er de yoghurtdressing apart bij. Serveer met de burgers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Balmont Chardonnay Vin de France Bier Kwak Blond Sterk blond bier