- Bewaar

- Bewaar
Provençaalse saus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij de rest in blokjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui en de paprika ± 5 min.
-
Voeg de courgette en champignons toe en bak nog 3 min.
-
Overgiet met de rode wijn, de passata van kerstomaten en 1 dl water. Voeg peper, zout en het laurierblad toe. Laat ± 15 min. sudderen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snij de rest in blokjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui en de paprika ± 5 min.
-
Voeg de courgette en champignons toe en bak nog 3 min.
-
Overgiet met de rode wijn, de passata van kerstomaten en 1 dl water. Voeg peper, zout en het laurierblad toe. Laat ± 15 min. sudderen.