- Bewaar

- Bewaar
Quesadillakrans
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Laat de maïs uitlekken. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in heel fijne blokjes. Meng onder elkaar.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met enkele druppels limoensap. Snij de rest van de limoen in partjes. Snipper de koriander fijn.
-
Knip elke wrap in 2 gelijke helften met een keukenschaar. Besmeer elke helft met een beetje fajitasaus. Bestrooi met maïs, paprika, avocado en wat geraspte kaas. Rol op tot hoorntjes.
-
Leg een dubbelgevouwen vel bakpapier op een vel aluminiumfolie en schik er de hoorntjes op in een cirkel. Vouw de randen van de aluminiumfolie een beetje naar binnen. Bestrooi de hoorntjes met nog een beetje geraspte kaas.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Dek de krans losjes af met een vel aluminiumfolie en bak 20 min. op een warme barbecue tot de kaas gesmolten is.
-
Werk de krans af met de koriander en de partjes limoen. Geef er de quesadilladip bij.
Plan B bij slecht weer
Bak de krans 15 min. in een voorverwarmde oven, op 200 °C.
Aperotijd, ook voor jou!
Dit hapje maak je makkelijk vooraf. Zo kan jij samen met je gasten al volop genieten van de apero terwijl de krans op de barbecue staat.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Laat de maïs uitlekken. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in heel fijne blokjes. Meng onder elkaar.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met enkele druppels limoensap. Snij de rest van de limoen in partjes. Snipper de koriander fijn.
-
Knip elke wrap in 2 gelijke helften met een keukenschaar. Besmeer elke helft met een beetje fajitasaus. Bestrooi met maïs, paprika, avocado en wat geraspte kaas. Rol op tot hoorntjes.
-
Leg een dubbelgevouwen vel bakpapier op een vel aluminiumfolie en schik er de hoorntjes op in een cirkel. Vouw de randen van de aluminiumfolie een beetje naar binnen. Bestrooi de hoorntjes met nog een beetje geraspte kaas.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Dek de krans losjes af met een vel aluminiumfolie en bak 20 min. op een warme barbecue tot de kaas gesmolten is.
-
Werk de krans af met de koriander en de partjes limoen. Geef er de quesadilladip bij.
Plan B bij slecht weer
Bak de krans 15 min. in een voorverwarmde oven, op 200 °C.
Aperotijd, ook voor jou!
Dit hapje maak je makkelijk vooraf. Zo kan jij samen met je gasten al volop genieten van de apero terwijl de krans op de barbecue staat.